Google Translator

Freelance PHP Developer

Saarenmaa Golf BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . pesänhoitaja Sirje Tael myy julkisessa suullisessa huutokaupassa yrityksen kiinteistöjä ja irtainta omaisuutta yhdessä lähtöhinta 1,36 miljoonaa euroa.

Kahdella kiinteistöllä sijaitsee golfkenttä ja rakennukset – loput 23 kiinteistöä on rakentamatonta oikeutta. Myytävään omaisuuden kuuluvat golfkentän tarvitsemat koneet ja laitteet, ilmoitti Saaren ääni.

Huutokauppa järjestetään 12. helmikuuta 2013.

Saarenmaa Golfin konkurssi julistettiin viime marraskuussa 2013 itse toimitetun konkurssihakemuksen perusteella. Saarenmaa Golfin hallitusjäsen on kertonut perusteluissa siitä, että yrityksen maksuvaikeuksia on jo kestänyt neljä vuotta ja yrityksellä ei ole enää keinoja jatkaa.

  • http://www.ap3.ee/?PublicationId=d21a44f3-429a-43f2-b588-20ffaaf06a76&ref=rss

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha