Google Translator

Freelance PHP Developer

Eesti Energia  BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . neuvoston puheenjohtajan Jyri Käon mukaan ei ole syytä sen hankkeen lopettamiseksi Yhdysvalloissa Utahin osavaltiossa.

Käon mukaan Yhdysvaltain kehitysprojektin viimeinen tavoiteaika on 2016 ja nyt ei ole mitään syytä investointien päätöstä katua. Nykyään siellä palavaa kiveä testaa vasta laboratorio.

“Eesti Energia uskoo, että kaupallisen tuotannon ongelmat selviää ja siten mineraalien arvo kasvaa. Niiden ratkaiseminen on tavoite, joka luo arvoa ja onnistuminen merkitsisi Eesti Energian liikearvon kaksinkertaistamista,” hän kertoi.

“Yksi hankkeen hyväksi toimivista avaintekijöistä, joita hallintoneuvosto Utah:ssa koki, oli paikallisyhteisön erittäin suuri tuki. Se on jotain, mitä on Virossa ehkä vaikea kuvitella, “hän totesi.

Eesti Energia on nyt Utah hankkeen sijoittanut 33,3 miljoonaa euroa. Hankkeen toiminta kestää 2016 saakka ja siihen on tarkoitus sijoittaa vielä 37 miljoonaa euroa.

Sanomalehti Eesti Ekspress julkaisi tänään raportin Eesti Energian Utah -investoinnista, jossa korostettiin, että tähänastiset testit siellä eivät ole valtiofirman kannalta lupaavia, koska virolaisten Enefit -teknologia ei välttämättä sovi parhaiten paikalliseen kivilaatuun.

  • http://www.ap3.ee/?PublicationId=4a703e71-c222-47f6-b19c-b56fd92e7000&ref=rss

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha