Google Translator

Freelance PHP Developer

3. joulukuuta 2012 sulkee ovensa suomalaisen K-Rauta BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . Lasnamäen myymälä.

Rautakesko hallituksen puheenjohtajan Alo Ivaskin mukaan K-rauta ketjun vanhimman ja pienemmän myymälän sulkemisesta puhetta on ollut ilmassa jo jonkin aikaa. «Suljetaan Lasnamäen myymälä, että panostaa nykyisen muun verkoston kehittämiseen.»

Lasnamäen liikkeen 26 työntekijää jatkaa yrityksen muissa Tallinnan kaupoissa (ts Haabersti ja Tondi) kolmanneksen vahvuudella. Loput työntekijät irtisanotaan laissa säädettyjen menettelyjen mukaisesti.

Kun Lasnamäen myymälän sulkee Virossa toimii K-rauta tuotemerkillä yhteensä 8 myymälää. Lähitulevaisuudessa uusien kauppojen avaamista ei ole näkyvissä.

Suomalaisen emon Kesko-konsernin yleinen politiikka on vähentää kustannuksia ja lisätä tuottavuutta. Viro koti- ja rakennusalan myyjä Rautakesko on Viron omistaja on kauppakonserni Kesko, joka toimii Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha