Google Translator

Freelance PHP Developer

Suuresta tappiosta johtuen vähentää Estonian Air BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . lentojaan ja työntekijöiden määrää 146 henkilöllä. Tämä tarkoittaa, että nykyisestä 318 henkilöstä menettää työnsä noin puolet.

«Yhtiö menettää 2,5 miljoonaa euroa kuukaudessa ja näin ei voi jatkua,» vahvisti kolme viikkoa virassaan ollut Estonian Airin hallituksen puheenjohtaja Jan Palmer.

Jatkossa jää yritykseen 172 työntekijää. Yrityksen uusi päivitetty rakenne perustuu malliin, jonka mukaan lennetään viidellä lentokoneella Tallinnasta yhdeksästä kymmeneen kohteeseen. Nykyisen suunnitelman mukaan nämä kohteet: Tukholma, Kööpenhamina, Oslo, Amsterdam, Bryssel, Moskova, Pietari, Vilna ja Kiova.

Palmer:n mukaan on mahdollista, että jatkuvat lennot myös Norjaan Trondheimin, mutta ei joka päivä.

Leikkaussuunnitelma koskee yrityksessä kaikkia henkilöstöryhmiä. Palmer mukaan jatkuu toimeenpano 3. joulukuuta 2012. Siihen mennessä on selvää, kuka saa potkut ja kuka ei.

Palmer myönsi, että rakenneuudistuksesta huolimatta, yrityst kaipaa 2012 joulukuussa valtiolta apua. Kuinka suuri määrä rahaa tarvitaan, ei osannut vielä sanoa tj, koska kaikki riippuu henkilöstön koko rakenneuudistuksen neuvotteluista.

Talousministeri Juhan Parts totesi viime viikolla, että on kaksi vaihtoehtoa: konkurssi tai kansallinen avustaminen.

Hallitus pohtiikin Estonian Airin kysymystä uudelleen joulukuun ensimmäisellä viikolla.

Palmer toivoo, että hallituksen päätös on positiivinen. «Tämä on tietenkin omistajan oma päätös,» kertoi Palmer. «Teemme mahdollisimman pian toimia, että tappioista tullaan ulos.»

Viron lentoemäntien ja stuerttien Ammattiliiton jäsen Veiko Saga vahvisti, että neuvottelut ovat loppusuoralla työehtosopimuksissa. Hänen mukaansa he ovat tehneet suuria myönnytyksiä.

«Olemme luopuneet työn ja lomien ehdoista,» sanoi hän. Eri näkemykset uuden työehtosopimuksen osalta koskevat edelleen irtisanomisten perusteita.

Saga sanoi, että samaa työtä hänellä Virossa ei ole mahdollista löytää. «Vapaat ja naimattomat voivat muuttaa pois, loput löytävät muuta työtä kotimarkkinoilla,» sanoi hän. «Masentavaa on se, että meillä on paljon korkeakoulututkinnon ihmisiä.»

  • http://www.e24.ee/1047864/rahahadas-estonian-air-koondab-iga-teise-tootaja/

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha