Google Translator

Freelance PHP Developer

Kuressaaren oikeustalolla julistettiin perjantaina Golf-yhtiö Saarenmaa Golf BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . konkurssi, yrityksellä on velkaa 365 000 euroa enemmän kuin omaisuutta kassassa.

Pesänhoitaja Sirje Taelan selvityksen pohjalta on yrityksellä velvoitteita 1,5 miljoonaa euroa, kun omaisuuden arvo on n 1,1 miljoonaa euroa. Raportissa, jossa lisätään, että jo vuodesta 2008 on Saarenmaa Golf toiminut huomattavan tappiollisesti.

Tael sanoi Saarten äänelle medialle, että ei voi sanoa, että maksukyvyttömyyden syynä on se, että kentällä ja klubirakennuksessa on eri omistajat: klubitalon osti Arti Arakale kuuluva Ingmar Trade BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . kun golfkeskusta hoitava Saare Golf Travel oli mennyt konkurssiin.

Konkurssipesän hoitajan mukaan on Saarenmaa Golfin toiminnassa havaittu vakavia hallintovirheitä johdossa.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha