Google Translator

Freelance PHP Developer

Amserv BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . autofirman yksi omistaja Raivo Kütt sanoi myyntijohtajiensa klubissa, että Viron valtion sähköautojen hankinta on “iso ämpäri”.

“Kun puhutaan sähköautosta, olemme taas vasta alussa. Se, että valtio ne osti itseleen oli “iso ämpäri”. Tämä osoittautui kalliiksi. Auto maksaa n 36 000 euroa ja ihminen sai KredEx BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . kautta tukea noin 18 000 euroa, mutta auton akku kestää korkeintaan 5-6 vuotta ja uusi akku maksaa sen 20 000 euroa.

Jos kuluttaja ajaa autolla >5-6 vuotta, niin olisi löydettävä taas 20 000 euroa”.

Amserv toimitusjohtaja Mart Mägin mukaan maksaisi heille yhden sähköauton markkinoille saattaminen n. 10 000 euroa, kun kouluttaa myös kaikki myynti- ja tukimiehet järjestelmässä. “Ymmärrän hyvin, että valtiolla on kiinnostus nostaa sähköautojen osuutta teillä. Olen Raivog:n kanssa sitä mieltä, että nämä pienet sähköautot, jotka jo markkinoille päätyivät, eivät ole niitä joita ihminen odottaa. Ihmiset ovat loppujen lopuksi ennemminkin hakemassa polttoainesäästöjä, kuin CO2 päästöleikkauksia.”

Virolaiset ovat sellaisia, että jos tulee autokin tärkeäksi, niin tärkeintä on silti sen ulkonäkö.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha