Google Translator

Freelance PHP Developer

Citypark BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . pysäköintivalvonta hävisi Tiehallinnon kiistassa, joka koskee liikenteen ajoneuvojen sen julkisesta eGov-rekisteristä omistajan tietojen antamisen pysäköintialueen operaattorille.

Huhtikuussa 2012 kumosi Tallinnan hallintotuomioistuin Tiehallinnon päätöksen, jolla evätään Cityparkilta liikenne rekisterin tietoja antamasta, kirjoittaa Autoleht. Tiehallinto kuitenkin teki valituksen päätökseen ja edellisen viikon perjantaina kumosi käräjäoikeus hallintotuomioistuimen päätöksen.

Käräjäoikeus katsoi, että tilanteessa, jossa henkilöiden tietoja myönnetyistä yksityisen tahon toimiville ei voida tehokkaasti valvoa, että nämä tiedot koskevat ainoastaan ​​tosiasiallisesti yksityisten pysäköintialueella olevia ajoneuvoja.

Liikennerekisterin pitämisen tarkoituksena ei ole kuljettajien tunnistamisen helpottaminen.

Piirin tuomioistuimen päätös voidaan Citypark:n toimesta vielä 10. joulukuuta asti valtion korkeimmassa tuomioistuimessa kiistää ja valittaa.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha