Google Translator

Freelance PHP Developer

Tero Taskilan tilalle marraskuusta 2012 aloittaa Estonian Air BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . uusi johtaja Jan Palmer. Lisäksi tähänastiset hallituksen jäsenet haluavat erota tehtävistään.

“Koskien nykyistä liiketoiminnan suuntaa neuvosto päätti viime vuonna 2011 valittua taktiikkaa muuttaa ja nimetä uuden toimitusjohtajan – Jan Palmer”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Erkki Raasuke. “Muutettu suunnitelma on sellainen, johon on varmasti nähtävissä kysyntää.”

Valtio-omistaja odottaa lentoyhtiöltä sekä lentoyhteyksien lisäämistä ja kannattavuutta. “Tämän vuoden puoliväliin mennessä oli nyt selvää, että valittu strategia saattoi merkitä riskejä, joiden toteutuminen pahensi merkittävästi yrityksen taloutta”.

1. marraskuuta 2012 uuden toimitusjohtajan Jan Palmer:n uralla on yli 20 vuoden kokemus ilmailualasta.

Uuden toimitusjohtajan päätavoitteena on asiakkaiden päivittäisen sujuvan palvelun takaaminen, reittilinjojen mukautettaminen todelliseen taloudelliseen kysyntään ja yrityksen kustannusten vähentäminen.

Hallintoneuvosto tukee uuden toimitusjohtajan työtä keskipitkän aikavälin toimintasuunnitelman mukaan. Tämän työn tulokset esitetään talous- ja viestintäministerille viimeistään marraskuun 2012 loppuun mennessä.

Hallituksen pj:n mukaan Estonian Airin jäsenten toive on, että yrityksen toimintasuunnitelman arvioi uudistunut hallintoneuvosto. “Jotta tarvittavat muutokset voidaan todella toteuttaa, esittävät kaikki nykyiset jäsenet luopuvansa tehtävistään talous- ja viestintäministerille”.

EA:n hallituksessa ovat nyt: Aare Järvan, Bo Bonny Helge Zakrisson, Raul Allikivi, Joakim Johan Helenius, Heldur Meerits, Erkki Raasuke (pj) ja Martens Vaikmaa.

Tero Taskila tuli EA:n tj:n virkaan viime vuoden kesäkuussa 2011. Julkisuutta sai hänen korkea palkkansa mediassa eniten.

Uusi johtaja: 2 konkurssia takana

Kaksi edellistä uuden johtajan ruotsalaisen Jan Olof Palmer lentoyhtiötä Cimber Sterling ja Skyway lopettivat konkurssiin äskettäin.

Vuosina 2011-12 oli Palmer Tanskan lentoyhtiön Cimber Sterling Group hallituksen puheenjohtaja. Yhtiö meni tänä vuonna 3. konkurssiin 2012. 1993-2007 johti Palmer Ruotsissa lentoyhtiötä Skyways gruppia, joka meni konkurssiin 2012 tänä vuonna 22. toukokuuta.

Kummankin lentoyhtiön suuromistus oli Ukrainassa Ihor Kolomoyskyi:lla. Hänen yritys Privat Group hallitsee myös Ukrainan kansallista lentoyhtiötä Aerosvit. SAS myi sen 25% osuuden Skyways:ta pois syyskuussa 2010.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha