Google Translator

Freelance PHP Developer

Kun 2010 lensi Tallinnan ja Moskovan väliä 25 000 lentomatkustajaa, niin 2011 viime vuonna määrä oli 52 000 ja tänä vuonna yhdeksässä kuukaudessa jo 78 000.

Sunnuntaina aloittaa Moskovan ja Tallinnan välillä venäläisten oma ja rakas Aeroflot lentonsa ja turistimäärän odotetaan selvästi nousevan nyt edelleen.

Erik Sakkov, Tallinnan lentokentän BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . hallituksen jäsen sanoo: “Olemme hyvin toiveikkaita, koska Aeroflotin tänne saamisen puolesta olemme tehneet työtä jo useita vuosia ja kaikki merkit viittaavat siihen, että venäläiset ihmiset ovat huomanneet Viron myös matkailukohteena. Matkustajalle tämä tarkoittaa, että Moskovan-linjalla on kilpailua. Toivomme, että ei kovin kaukaisessa tulevaisuudessa syntyisi sama tilanne myös Pietarin-linjalle. ”

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha