Google Translator

Freelance PHP Developer

Tallinnan lentokenttä  BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . on ilmoittanut että nyt ei ole ainoa Riian lentokenttä Baltiassa, joka laajenee 2012 lennoissaan: myös Tallinnan lennot ova kolmanneksen suurempia kuin viime vuonna 2011 talvella.

«Ryanair lentojen vähentämisen näkökulmasta on online-uutisotsikoita jättänyt ikävän vaikutelman mediaan. Tämä on harhaanjohtava käsitys, jonka Tallinnan lentoasema haluaisi ehdottomasti korjata: nykyinen lentosuunnitelmien määrä tuo lentoaseman kolmanneksen enemmän lentoja kuin viime vuonna talvella » sanoo lentoaseman viestintäjohtaja Lauri Linnamäen.

Kuten vuosi sitten lentää tänä talvena 2012 Tallinnaan kaikkiaan 13 lentoyhtiötä, mutta kohteita on viime vuoden 30 sijaan nyt 29.

Helmikuussa 2012 Estonian Air BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . avaa Göteborgin reittiä ja maaliskuussa se aloittaa lennot Lontoon pieneltä City -lentokentältä ydinkeskustasta – viikoittainen lentojen määrä vuosi sitten nähden kasvaa  jo 35 prosenttia.

Sunnuntaina aloittaa jälleen sen Tallinnan lennot Venäjän suurin lentoyhtiö Aeroflot. SkyTeam:n partnerina Aeroflot alkaa Moskova-Tallinna ja Tallinna-Moskova reittiä lentää seitsemän kertaa viikossa.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha