Google Translator

Freelance PHP Developer

Viron yksi menestyksekkäimmistä viejä (Suomia ja Ruotsi) Bellus furnitur BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely .  järjestää tuotantoaan uudelleen ja sulkee sen Kosella sijaitsevan tehtaan.Yksityisomistaja Rolf Relander perustelee päätöstä sillä, että yrityksen nykyiset tuotantokapasiteetit ylittävät todelliset tarpeet. Näin tehtiin päätös tuotannon optimointiin alas.

“Näin ollen Kosen tehtaalla viedään läpi irtisanomiset ja tehdas suljetaan odotetaan joulukuun 2012 aikana”, sanoo Relander. Bellusella on neljä tehdasta maassa, joissa työskentelee yhteensä 420 henkilöä. Supistus koskee heistä 60 työntekijää.

Kosen tehdas on Bellusen pienin tuotantolaitos ja samalla ainoa, joka ei omista toimitilojaan. Siellä tapahtui pääasiassa vaatetekstiilien tuotanto, jonka tuotanto on siirtymässä Haljalan ja Räpinan tehtaisiin.

Jos muissa yksiköissä vapautuu työpaikkoja tarjotaan ensisijaisesti niitä Kosen ex-työntekijöille.

“Lyhyellä aikavälillä tuotannon uudelleenjärjestelyjä enemmän ei ole tulossa, vaan keskitymme myyntiverkoston kasvattamiseen uusilla markkinoilla, kuten Venäjällä ja Saksassa”, totesi Relander.

Bellus furnitur on 1997 perustettu firma, joka kuuluu veljille Rolf ja Rikard Mikael Relanderille. Bellusen liikevaihto oli viime vuonna 27 miljoonaa euroa, joka on noin 700 000 euroa enemmän kuin 2010. Yrityksen 2011 nettotuloksena muodostui 1 517 743 euroa, joka on 56 prosenttia vähemmän kuin vielä 2010.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha