Google Translator

Freelance PHP Developer

“Luomme yhdessä itselle parempaa tulevaisuutta,” roikkuu TNC-Components BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . seinän päällä kyltti Kohtla-Järvellä sijaitsevassa keittiökalusteiden – sen suomalaisen tyttären -tiloissa, jossa luovat työntekijät nyt itse itselleen ympäristön, jossa haluaisit työskennellä ja kertovat, miten asian voisi tehdä paremmin.

“Hyvä joukkue, jossa kaikki tuntevat tehtävänsä – ilman sitä ei pärjää. Yrityksen menestys perustuu yhä ihmiseen, siivoojasta omistajaan”, kertoo TNC Components tehtaan paikallisjohtaja Marko Melter, joka järjestää yrityksen päivittäistä tuotantoa sekä taloutta.

Työntekijät itse suunnittelevat siis aktiivisesti. Yhtiö painottaa aina enemmän, että työntekijät alkaisivat itse työn suunnittelua ja tulisivat enemmän itsenäiseksi. Melter käy itse jokapäiväisessä tuotannon läpi sekä käsittelee yhtiön kehitystä.

Ennen lähtöä tuotantoon näemme, että siivooja tekee jo ahkerasti työtä ja pesee lattiaa. Kysymykseen, onko kunniaksemme käynnissä siivous vastaa Melter, että ihan niin se ei käy täällä. “Yhtiömme ei ole tapana tehdä tällaista määritystä kaikkeen. Kaikki tapahtuu painollaan,” sanoo Melter. “Näkymäkin on täällä ulkoa hieman ruma, se osoittaa Neuvostoliiton aikojen rakennuskulttuuria, mutta sisältä tehdas on varmasti kauniimpi,” yrittää Melter pyytää anteeksi ikkunasta avointa näkymää.

Tuotantoon saavuttua kertoi Melter, että sen valmistusteollisuus käyttää 80 000 kuutiometriä puuta kuukaudessa. “Viimeiset kaksi-kolme kuukautta on olleet ennätyksiä”.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha