Google Translator

Freelance PHP Developer

Kansainvälisen vähittäiskauppa Tanskasta:  Jysk BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . kertoi että sen 2012 tämän tilikauden ensimmäisen puoliskon liikevaihto kasvoi viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna 29%. Yhtiö aikoo jatkaa laajentumista Virossa edelleen ja suunnittelee nykyisten myymälöiden uudistamista.

«Jo tällä viikolla valmistuu myös päivitetty myymälä Ülemiste -kauppakeskuksessa, jonka liikevaihto kaikista Jysk -kaupoista on toistaiseksi suurinta,» sanoi Jysk -maajohtajansa Kaidi Kask. «Marraskuussa avaamme uuden myymälän myös Narvassa, joka 1837 neliömetrin myyntipintoineen on suurin kodin sisustusta tarjoava myymälä Itä-Virumaalla. Lisäksi on tarkoitus lähivuosina päivittää muitakin kauppoja. »

Jysk Viron tyttären tärkeimmän tuoteryhmän, patjojen myynti kasvoi vuodessa jopa 88% – missä joukossa nousi joustinpatjan myynti jopa yli 100%. Muiden tavaroiden joukossa oli liikevaihdon kasvussa nopeinta vuoteet, jotka nousivat Q1/2012 ensimmäisellä vuosipuoliskolla 70% edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna.

JYSK on kansainvälinen vähittäiskaupan konserni, jolla on noin 1900 myymälää 34 eri maassa, henkilöstöä noin 17000, ja liikevaihtoa 2,50 € miljardia. Tallinnassa konsernilla on 4 myymälää ja koko Virossa 7 kpl. Konsernin pääkonttorit sijaitsevat: Århusissa, Tanskassa ja Jarplund-Weding:ssa, Saksassa.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha