Google Translator

Freelance PHP Developer

Viron rakennusmateriaaliliiton toimitusjohtajan Enno Rebase  mukaan vähenevät päästötukirahoituksen päättymisen vuoksi korjausremontit, joka vaikuttaa suoraan rakennusalan tuotteiden valmistajiin. Yksi mahdollinen ratkaisu on viennin lisääminen, jota valtion pitäisikin tukea.

“Tämä näkyy selvästi eri rakennusmateriaalien myyntitavoitteisiin, jossa tämän vuoden ensimmäisellä vuosipuoliskolla on tuella korjattavien rakennuksiin käytettyjen tarvikkeiden myynti rautakaupassa noussut merkittävästi. Mm eristemateriaalimarkkinat on kasvaneet lähes neljänneksellä. Samalla uustuotantoon käytettävien rakennustarvikkeiden myynti pysyy samana tai jopa laskee, “.

“Valitettavasti tämä osoittaa puolestaan, että 2013 ei ole mitään hyvää tiedossa kun tukien kadotessa putoavat myös rakennusmateriaalien myynnit, “.

Viennin edistämisessä on tärkeä rooli valtiolla.

“Rakennusmateriaalien myyntiä voisi edistää vientiä, mutta tänä vuonna on vuoden alkupuoliskoon jo osoittanut, että myös vienti supistuu – muun muassa veropolitiikan takia eli tuotantopanosten merkittävän korotusten vuoksi”

Rakennusmateriaalien valmistajat puhuvat ennusteista, odotuksista lisää seuraavan vuoden osalta 12. syyskuussa konferenssissa “rakennusmateriaaliyhtiön liiketoimintasuunnitelma 2013″.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha