Google Translator

Freelance PHP Developer

Suomalaisperäisen Sorainen BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely .  lakiasiaintoimiston partnerin Karin Madisson yritys Management BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . avaa ensi keväänä 2013 Rõugessa Ööbikuorun Villan, joka tulee tarjoamaan majoitusta sen vieraille aivan Etelä-Virossa.

“Tavoitteenamme on luoda Rõugessa laadukasta palvelua hotellissa, joka tuo alueelle sekä paikallisia että ulkomaisia majoittujia​​. Majoituksen lisäksi tullaan tarjoamaan myös ravintolapalveluita, joita varten perustetaan moderni keittiö”, sanoi Madisson.

Hotellin rakentamista rahoitetaan osittain Nordean BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . turvin ja käytetään KredEx BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . säätiön lainatakausta sekä PRIAn tukea. Villan avaamisessa luodaan Rõugessa kolme uutta työpaikkaa paikalle.

Ööbikuoru Villassa aletaan tarjoamaan majoituksen lisäksi lisäpalveluja kuten suolahuonetta tuodaan paikalle tapahtumia, seminaareja sekä häiden järjestämistä.

Kauppalehden Äripaev tietojen mukaan sai asianajaja Karin Madisson viime vuonna lakitoimistosta 111 175 euroa osinkoa.

Asianajotoimiston kaikki osakkeet ovat sen partnereiden yhteisomistuksessa. Yhteensä mukana on toimistossa sen luoja Aku Soraisen lisäksi kumppaneita kahdeksan.

Viime vuonna tuotti Management yritys pääasiassa metsätalouden ja asiantuntijapalveluja. Yhtiön liikevaihto 2011 oli 19 400 euroa verrattuna 25 900 euroa vuotta aiemmin.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha