Google Translator

Freelance PHP Developer

Ruotsalainen ja globaali Ericsson BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . onnistui viime vuonna 2011 omaa myyntitulosta Tallinnassa yli kaksinkertaistaa. Matkapuhelinverkkojen laitevalmistaja nousi sen 1,24 miljardin myynnillä ohi niin Tallink BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . että kuin energiamonopoli Eesti Energiasta BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . .

“2011 oli Ericssonin mobiililaajakaistan kasvusta johtuen globaalisti vahva. Tallinnan tehdas on yksi Ericssonin tehtaista, joissa valmistetaan mobiililaajakaistan laitteita ja niinpä heijastus maailmanlaajuisesta myynnistä näkyy sen tuotantomääristä,” kertoi hallituksen jäsen Carl Jonas Ygeby.

Kasvua loi 2010 matkapuhelin neljännen sukupolven laitteiden valmistuksen aloittaminen.

Suuret hankkeet jatkuvat 2012 edelleen sillä yritys voitti äskettäin Elektrilevin BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . järjestämän lähes 94 miljoonan euron hankinnan toimituksen. Hankintamenettelyn yhteydessä asennetaan Virossa neljän vuoden aikana 630 000 kaukoluettavaa sähkömittaria.

Liikevaihdoltaan suurin (1,34 miljardia liikevaihtoa) on firma Baltic International Trading BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . joka toimii mm öljyn transitoliikenteen alalla ja sen omistajat eivät ole julkisesti selvästi tiedossa – paikallisen kauppalehden mukaan.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha