Google Translator

Freelance PHP Developer

Baltian suurimpiin autojen jälleenmyyntiin ja huoltoon keskittyvän ryhmän Amserv BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . Tallinnassa sijaitsevan Toyota:n myyntiä alkaa johtaa Toomas Tauk.

Toomas Taukil on pitkä ura takana. Hänen uransa on ollut 2001 mm Rautakesko BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . konsernissa. Hän aloitti yrityspalvelujen myyntijohtajana ja viimeksi hän oli johtajana, jonka alaisuuteen kaikki yhdeksän K-Rauta myymälää eri puolilla Viroa kuuluivat.

Toomas Tauk on myös aktiivinen Autourheilun harrastaja.

Toim. Rautakesko yrittää tässä puhdistaa ja tehostaa paikallista heikosti tuottavaa organisaatiotaan selvästikin – mistä pisteet sille. Tämän virolaisjohtajan ansiot tullaan nyt sitten mittaamaan vähän syvemmin kun taustalla onkin virolaisomisteinen organisaatio  Toyotan myynnissä ja edustuksessa eikä suomalainen emo sponsoroi tappioita vuodesta toiseen.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha