Google Translator

Freelance PHP Developer

Tallinnan sataman BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . päätti eilen turvallisuuspalvelujen hankintakilpailun ja kertoi USS Security BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . tarjouksen voittaneen.

Lisäksi tarjouksen tekivät Securitas BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . ja kuin myös aiemmin Tallinnan sataman kohteita turvannut G4S BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . .Kaksi viikkoa sitten valitti myös USS Security tj Sven Nuutmann E24: lle, että sataman koko kilpailutus on huonosti laadittu, koska siinä on sen voittajalle liian vähäinen aika valmistautua. Koska voittajan on aloitettava jo 1. elokuuta 2012 työt, oli johtajan mukaan liian lyhyt aika valmistautua kunnolla. Kilpailuehto antaa vaikutelman, että ikään kuin satama haluaa, että kohteita jää vartioimaan vanha nykyinen palveluntarjoaja.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha