Google Translator

Freelance PHP Developer

Rautakauppa K-raudan myymäläketjua hallinnoiva Rautakesko: n BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . liikevaihto kasvoi viime vuonna 59,4 miljoonaan euroon (13,6%). Kun taas yrityksen tappio pieneni 4,4 miljoonaan euroon.

Henkilöasiakkaat antoivat liikevaihdosta 55%, joka on prosenttiyksikön vähemmän kuin vuotta aiemmin, kun taas yritysasiakkaiden myynnin osuus kasvoi 1%, nousee 45%: iin.

Eri sektoreista oli 2011 tilikauden liikevaihdosta kolmannes yleisrakennustarvikkeiden myyntiä, jonka osuus vuoteen 2010 verrattuna kasvoi 2%. Kaksi prosenttia toi nousi myös aitakaupan myynnin osuus, joka 2011 vuonna nousi 10%: iin.

Edelliseen tilikauteen nähden laski 2011 sisustustuotteiden myynnin osuus 2%.

Rautakesko pj:n Alo Ivaskin mukaan oli viime vuonna yhtiön kehityksen virstanpylväänä Viron ja Latvian johtamisen yhdistäminen. “Keskitetty hallintorakenne on luonut merkittävästi säästöjä ja johtanut myyntivoiton kasvua molemmissa maissa.

Yhtiö työllisti viime vuonna Virossa keskimäärin 430 henkilöä, joiden työvoimakustannukset olivat noin 6 miljoonaa euroa. Vuotta aiemmin oli henkilöstön keskimääräinen lukumäärä 463 ja työvoimakustannukset 5,6 miljoonaa euroa.

K-rauta tuotemerkillä toimii Virossa yhteensä 9 myymälää. Tänä vuonna ei aio yritys mitään uutta myymälää avata. Rautakesko on Suomen kauppa- ja logistiikkakonserni Keskon yritys. Konserni toimii Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä.

Toim. Todella kehno tulos suomalaiselta rautakaupalta Virosta: maassa, jossa rautakaupan tarve nousee kohinalla juuri nyt on oma virolainen pomo onnistunut saamaan konsernin tyttären yhä tappiolle. Paikalliset virolaispääoman Bauhof BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . sekä mm Ehituse ABC tekevät taas samaan aikaan selvää tulosta. Miten hyvin johdon motivointijärjestelmä on kohdallaan on se kysymys, joka väistämättä tulee mieleen katsellessa paikallisen bisneksen suhdanteita uuden rakennusbuumin maasta käsin.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha