Google Translator

Freelance PHP Developer

Viime vuonna oli Euroopassa lähellä nollaa kasvua mutta Euroopan ulkopuolella on huomattavasti suurempi kasvu, kertoi Ensto Ensek BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . johtaja Peeter Mõrd.

“Meillä oli viime vuonna merkittävästi parempi kuin vuotta aiemmin. Se liittyy myös siihen, että muutimme 2010 Suomesta yhden tehtaan Tallinnan ja meillä oli 2010 syksyllä tietyllä alalla tuotanto luotu”, kommentoi Mõrd.

Yrityksen liikevaihto oli 2011 viime vuonna 69,3 miljoonaa euroa, joka kasvoi vuodessa 14%. Voitto oli 9,5 miljoonaa euroa, mikä on kaksi kertaa suurempi kuin vuotta aiemmin 2010.

Viron tehtaista toimitetaan tuotteita 67 eri maahan, mutta myynti ja uusien markkinoiden etsiminen käsitellään konsernin emoyhtiön tasolla.

Liikevaihdon kasvu tuli tuottavuuden kautta. “Me optimoimme tuotantoprosessin ja toimitusketjun ja kasvu tapahtui tehokkuuden kautta.

Tämän vuoden ensimmäisen puoliskon tulokset ovat tyytyväisiä tehokkuuden parantamisessa. Myynti tuntuu olevan 1% parempi kuin vuosi sitten.

Ensto Ensekille on toinen puolisko johtajan mukaan aina parempi kuin ensimmäinen. “Tällä hetkellä osoittavat myyntiennusteet, että on siisti vuotta. Uusilla kehittyvillä markkinoilla on nähtävissä vahvaa kasvua “, hän sanoi.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha