Google Translator

Freelance PHP Developer

ABB BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . Baltian maiden johtaja Bo Henriksson sanoi tänään juuri ennen sen uuden tuotantorakennuksen peruskiven asentamista E24: lle, että uuden tuotantorakennuksen perustaminen Viroon on kuin dominopeli: jokaiselle uudelle rakennukselle syntyy seuraajansa jatkossa.

13 miljoonan euron investoinnit Viroon, joita kommentoi johtaja Hendriksson: “Virossa on erittäin hyvä liiketoimintaympäristö».

Hän piti Viron työntekijöistä ja myönsi että täkäläiset työvoimakustannukset ovat Suomeen tai Ruotsiin nähden vain puolet. Kuitenkin hän ei ollut samaa mieltä siitä, että Virossa olisi alhaiset verot: työvoimaa verotetaan raskaasti.

Hyvää on mm teknillinen koulutus ja sen yhteistyö uuden työvoiman kouluttamisessa. Johtajan mukaan on niin suunnittelu- kuin IT -koulutuksen asiantuntijoista varsin akuutti pula nyt.

Peruskiven laskemisessa mukana ollut valtion edustaja Marika Priske korosti ABB:n roolia ensimmäisenä suurena ulkomaisena sijoittajana uudelleen itsenäistyneen Viron historiassa. Hän totesi, että yhtiö on perustanut jo neljä tehdasta ja työllistää 1200 henkilöä maassa.

Tuotantorakennuksen rakentaja YIT BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . johtaja Margus Põim totesi, että vaikka rakentamiseen varattu aikataulu on huippunopea, ovat he varmoja, että talo valmistuu määräajassa.

ABB uudet tuotanto- ja toimistorakennukset ovat Jürissa, johon voi tulla 14 000 m2 ja sen budjetti on noin 13-14 miljoonaa euroa.

Yhdessä jo olemassa olevien tuotantoyksiköiden kanssa syntyy Jürissoon ABB:n oma innovaatiokeskus: OneCampus.

Uuden rakennuksen rakentaminen alkoi 2012 vuonna 15. maaliskuuta, rakennustyöt kestävät noin 12-13 kuukautta. Tuotanto- ja toimistorakennus valmistuu ensi vuoden keväällä, tuotantoyksiköiden siirtäminen on suunniteltu mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Virossa toimii ABB alkaen 1992 ja yrityksen toiminta jakautuu kolmeen alueeseen: tuotanto (tuulivoimalat, taajuusmuuttajat, sähkökeskukset), myynti (siirtoverkot ja muuntajahankkeet, keski-ja matalajännitteet, automaatioprojektit ja robotit) sekä ylläpitoon teollisuusasiakkaille.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha