Google Translator

Freelance PHP Developer

USS Security BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . vastustaa Tallinnan oikeuden viimeistä päätöstä, jolla hylättiin yrityksen valitus Viron rautateiden BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . julistettua turvallisuuspalvelujen hankinnan voittajaksi kilpailevan G4S BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . .

Viron rautatiet ilmoitti maaliskuun lopussa 2012, että turvallisuuspalvelun hankkeessa tekivät tarjoukset USS Security ja G4S ja että tarjousten hintataso vaihteli huomattavasti. Näistä edullisin oli 1,3 miljoonan euron tasosta noin viidenneksen pienempi. Koska halpa hinnoittelu herätti kysymyksiä turvallisuuspalvelujen laadun mahdollisen heikkenemisen osalta, lähetti yritys tarjoajille lisäkysymyksiä. Huhtikuun alkupuolella julisti Viron rautateiden turvahenkilöstön tarjouskilpailun voittajaksi G4S Viro ja Viron rautateiden nykyinen sopimus USS Security:n kanssa piti päättyä 30. huhtikuuta.

USS Security arvioi G4S:n tarjousta kohtuuttoman alhaiseksi.

Markkinaoikeus päätti 4. toukokuuta hylätä USS Security Viro valituksen.

Viron rautateiden tarvitsee turvallisuuspalvelut ratapihojen turvallisuutta ja rautateiden vartiointia varten.

Turvallisuuspalvelujen sopimus tehdään kolmeksi vuodeksi kerrallaan.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha