Google Translator

Freelance PHP Developer

Viron keskuspankille kuuluvan sen Maardun kartanon hoito ja ylläpito nieli viime vuonna yli 10 000 euroa enemmän kuin presidentti Toomas Ilveksen talon omistus.

Nyt Maardun kartanon talousarviossa on kirjoitettu, että käytännössä kului Viron Pankin tietojen mukaan 2011 Maardun kartanolle 75 419 euroa, kirjoittaa Õhtuleht. Kun taas Ilveksen kustannuksiksi on tasavallan presidentin kanslia kirjannut 64 705 euroa.

Koska Maardun kartanossa ovat ei ole palkattuja vakituista työväkeä vähemmän, on yksi suurimmista menoerät alueen kunnossapito ja siivouspalvelu ulkoistettuna – 33 206 euroa, Presidentin Ärmal -alueen kunnossapitoon ei kulu näin paljon, kun maksetaan palkkoja veroineen palkkaa 23 219 euroa / vuosi.

Toiseksi seuraavat kulut ovat niin Maardussa kun Ärmal:ssa pakolliset kiinteät kulut (sähkö, lämpö, ​​vesi, viestintä, valvonta), Maardussa kuluu yhteensä 28 548 euroa, Ärmal:ssa 18 310. Joissa myös erot olivat merkittävästi kalliimmat Maardulle.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha