Google Translator

Freelance PHP Developer

9. toukokuuta allekirjoitettiin urakkasopimus Vanhan kaupungi Neitsyttornin ja sen ympäristön rakentamista ja kunnostusta varten. Tarrest LT:n BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . kera osallistuvat urakkaan Scandec Ehitus BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . ja Parmeron BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . .

Sopimuksen arvo oli yli 1,16 miljoonaa euroa.

Uusiutuva Neitsyttorni ja siihen liittyvän kaupungin linnoituksen alueen kunnostus vie suunnitellaan seitsemän kuukautta. Tallinnan kaupunginmuseon kehityspäällikkö Kalmar Ulmin mukaan tämä uusi haaste on otollinen tilaisuus esitellä arvokasta – Unescon maailmanperintökohteeseen kuuluvaa – kaupunkilinnoitusta, sekä myös Tallinnan värikästä historiaa ja ruokakulttuuria historiallisessa miljöössään.

Neitsyttorni ja Tanskan kuninkaan puutarhasta suunnitellaan kaupungin uutta matkailukohdetta – kahvila-museota. Tornin kolmessa kerroksessa rakennetaan sinne kahvilatilat, kellari ja omaa Kiek in de Kökkiin johtavaa reittiä.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha