Google Translator

Freelance PHP Developer

Asukkaiden omat kartat

Olemme lisänneet aitoon avoimeen asukkaiden pilvipalveluun perustuvan matkailijan unelmakartat sivustoomme: ennen vain sisäpiirin tietoon pohjautuvat paikalliset vinkit ovat nyt helposti osa sinunkin mahdollisuutta löytää jotain turistivirtojen ulkopuolista elämää ja mielenkiintoisia nähtävyys- ja virkistysvinkkejä kaupungilta.

Karttamme tukevat kamerapuhelimen uusimpia lisätyn todellisuuden paikkamerkkien lataamista älypuhelimeen.

Voit kirjaimellisesti löytää satoja upeita persoonallisia eri kahviloita, kauppoja ja palveluita keskustan tuntumasta, joiden olemassa olosta et koskaan ole tiennyt lyhyen vierailun yhteydessä ja joilla ei yleensä ole aikaa & resursseja mainostaa itseään näkyvästi.

Monet näistä ovat aivan virkistävän kävelymatkan tuntumassa keskustan ruuhkasta ulos tai julkisen liikenteen pysäkin varrella.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha