Google Translator

Freelance PHP Developer

Harjun oikeudessa tuomittiin keskiviikkona tunnettuja yrityksiä: Securitas BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . ja Pristis BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . kartellista taloudellinen rangaistus.

Tuomioistuin määräsi Securitakselle kilpailunvastaisen kartellista 20 000 euron sakkorangaistuksen. Sama rangaistus tuli myös Pristis:lle, joille tuomioistuin antoi mahdollisuuden maksaa tämä erä kymmenen kuukauden ajan. Lisäksi on kummallakin yrityksellä velvoite korvata oikeudenkäyntikulut.

Esitutkinnassa kerätty materiaali löysi Securitas:lta Pristiselle kirjallisen sopimuksen, jossa sovittiin, että millään sopimuksella liittynyt yritys ei ole ilman toisen osapuolen lupaa oikeutta tarjota turvapalveluja asiakkaalleen.

«Tämän sopimuksen seurauksena jakoivat turvallisuuspalvelujen tarjoajat keskenään turvallisuuspalvelujen toimtusta asiakkaille ja rajoittaa asiakkaiden vapautta valita itselleen turvallisuuspalvelujen tarjoaja. Tässä yritykset rikkovat kilpailuoikeuden säännökset, joissa kielletään markkinoiden jakaminen,»sanoi syyttäjänviraston tiedottaja BNS:lle.

Pristise joutuminen rikostutkintaan tuli julkiseksi jo vuonna 2010 tammikuussa.

Nyt ilmoitti helmikuussa G4S BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . , että sen tutkinta päättyi tuloksettomana.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha