Google Translator

Freelance PHP Developer

Viron suurin huonekalujen tuottaja Bellus BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . etsii tuotanto- ja myyntijohtajia – uusina virkoina. Bellusen yksi omistaja Rolf Relander on todennut, että uudistus nyt liittyy koko yrityksen hallintorakenteen muuttamiseen.

Relanderin mukaan Bellusen viime vuosien kasvu on ollut erittäin nopeaa. “Kasvun seurauksena olemme lähestymässä tilannetta, jossa myyntimäärien lisäksi on tarve myös yritysrakenne päivittää korkeammalle tasolle”, sanoo Relander.

Uudelle tasolle perustetaan kaksi uutta johtotehtävää: tuotantopäällikkö ja myyntijohtaja.

Bellusella on Virossa yhteensä neljä tehdasta, joissa työskentelee yli 430 henkilöä. Tuotteita myydään kymmenessä eri maassa. “Uusia ihmisiä etsimme nyt siihen, että tuotantoa ja myyntiä paremmin voidaan koordinoida ja kasvua vauhdittaa”, sanoo Relander.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha