Google Translator

Freelance PHP Developer

Viron yksi suurimmista kuivaseoksia ja -laasteja valmistavan SAKRET BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . tämän vuoden ensimmäisen neljänneksen liikevaihto nousi 20% verrattuna vastaavaan ajanjaksoon viime vuonna ja oli 550 tuhatta euroa.

SAKRET Baltian rahoituksen määrä kasvoi verrattuna 2011 ensimmäisellä neljänneksellä neljätoista prosenttia eli 2,2 miljoonaan euroon.

“Uskomme edelleen, että vientiin panostaminen on tärkeää pienten maiden tuotantolaitosten osalta. Samalla Sakret on iloinen, että kotimarkkinat on taas selviä elonmerkkejä kysynnästä. Nyt on paljon mielenkiintoisia kohteita, joissa SAKRET:n tuotteita käytetään. Esimerkiksi tällä hetkellä remontoidaan meidän materiaalien Sangasten linnaa, josta voimme olla ylpeitä “, sanoi SAKRET Oy myyntipäällikkö Ahto Leitud.

Rakennustarvikkeiden valmistajille ensimmäiset 6 kuukautta strategisesti ovat aina tärkeitä, sillä se määrää suurelta osin koko vuoden onnistumisen.

“Viime vuoden viimeiset kuukautta olivat kaikkien rakennusmateriaalien valmistajille hyvä, sillä sää oli sopiva. Oli merkittävää kasvua vuoteen 2010 verrattuna. Tänä vuonna olisi tulosta tehtävä vuoden alkupuoliskolla, koska talvi on aina riski.”, totesi Löytyi.

Nyt on SAKRETin markkinaosuus Virossa 30 prosenttia, Latviassa 45 prosenttia ja Liettuassa 25 prosenttia.

Tällä hetkellä SAKRET ryhmä maailman suurin rakenteeseen kuivaseoksiin valmistaja, jolla on yli 60 kpl franchising-pohjalta toimivat tehtaat. Latviassa avattiin SAKRET tehdas 2004. Vuonna 2007 kesällä alkoi SAKRET tehdas Virossa, 2008 kesällä avattiin tehdas Liettuassa.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha