Google Translator

Freelance PHP Developer

Eesti Raudtee BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely .  julisti turvahenkilöstön tarjouskilpailun voittajaksi G4S:n BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . , joka on aiemmin rautatieyritystä myös vartioinut.

Hankintakisaan osallistuivat kolmesta vartiointiyrityksestä: G4S, USS Security BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . ja Securitas BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . ja näistä esittivät tarjouksen vain G4S ja USS.

Voittajaksi julistetun on huolehdittava Viron rautateiden ratapihojen turvallisuudesta tehtävä rautateiden yleistä vartiointia​​. Tehdyn sopimuksen määräaika on kolme vuotta, joita voidaan määräajan päätyttyä jatkaa kahdella vuodella. Viron rautateiden eri kohteissa on yhtiön rahdin turvallisuudesta vastuussa kentällä ulkona yli 100 vartijaa.

“Olemme aiemmin Viron rautateiden toimittajana ollut yli 10 vuotta, joten tunnemme alan hyvin. Myös muualla maailmassa on G4S vartioi rautateitä paljon ja uskon, että meidän pitkän aikavälin yhteistyöhössä Viron Rautateille hyödyttävät heitä myös G4S:n kansainväliset kokemukset, ” sanoi AS G4S Viro johtaja Margus Kolumbus.

Virossa käyttää G4S palvelua nyt lähes 45 000 kanta-asiakasta. Vuonna 2011 G4S Viron työntekijät loivat poliisille 5542 turvarikkomuksen syyllistä.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha