Google Translator

Freelance PHP Developer

Viime vuonna liikevaihtoa ja voittoa kasvattanut Henkel Makroflex BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . tj:n Sire Aalin mukaan oli tuloksen takana sekä tuotannon siirtämistä Suomesta että hyvä myyntivoitto useilla markkinoilla.

Rakennuskemian tuottajan Henkel Makroflex:n  liikevaihto oli viime vuonna 96,7 miljoonaa euroa, kasvua on tapahtunut vuodesta 2010 vuodessa 30 prosenttia, yhtiö ilmoitti. Nettovoittoa kertyi viime vuonna 12,2 miljoonaa euroa ja vuotta aiemmin voitto oli 10,7 miljoonaa euroa.

“Venäjä on meille suurin markkina-alue, joka on edelleen kasvussa. Positiivisesti yllättivät myös Saksa ja Ranska Powerfoam:n osalta, ” kommentoi Sirje Aal.

“Tänä vuonna on tarkoitus laajentaa tuotanto- ja varastotilaa noin 6000 m2 verran, panostamme sekä kapasiteetin lisäämiseen että uusien tuotteiden kehittämiseen”, sanoo Aal yrityksestä.

Henkel Makroflex AS tuotteista 98% menee vientiin, tuotteet toimitetaan 40 maahan ympäri maailmaa. Yhtiö on toiminut Virossa vuodesta 1998 lähtien ja käsittelee solumuovin ja tiivisteiden tuotantoa. Yrityksen tuotevalikoimaa ovat myös Henkel konsernin tuotemerkit: Ceresit, Moment, Sista ja Pattex.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha