Google Translator

Freelance PHP Developer

Uusittu ja modernisoitu Tallinnan TV- ja teletorni luo nyt elämuskeskusta koko perheelle kohti kesää 2012.

Uusitun TV-tornin avasi talous- ja viestintäministeri Juhan Parts. “Tallinna tarvitsee vetovoimaisia ​​matkailukohteita, jonka perustan edellytyksenä on arvokas historia ja moderni suunnittelu”, sanoo Parts. “Teletornista tekee erilaisen se, että käytännön toiminnan arvon lisäksi se on tärkeä nähtävyys kaupungille.”

Teletornin 21. kerroksessa on futuristinen näyttelysali, jossa voi tutustua interaktiiviseen kuvaan virolaisten saavutuksista maailmassa, näytöillä esitellään lähes 20 poikkeuksellisen keksintöä tai ilmiötä, jonka mukaan Viroa muualla maailmassa tunnetaan.

22. kerroksessa on nyt ravintola ja ulkoterassi.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha