Google Translator

Freelance PHP Developer

Viron markkinoilla jatkaa Prisma BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . hintatakuutaan myös tänä vuonna ja jäädyttää 800 tuotteen hintoja korotuksilta juhannukseen.

Prisma takaa, että 800 tuotteen hinnat Prisman kaupoissa eivät kasva, riippumatta maailman markkinahintojen tai muiden vähittäismyymälöiden hinnan nousuista.

«Prisma lupaus on liputtaa edullisten hintojensa puolesta Viron vähittäismarkkinoilla. Varmistamme hintatakuun tuotteista myös Viron vähittäismarkkinoiden edullisimmat kiinteät hinnat,» toteaa toimitusjohtaja Janne Lihavainen.

Hintatakuu tuotteiden joukossa on edelleen laaja valikoima päivittäisiä elintarvikkeita, mutta myös teollisuustuotteita. Esimerkiksi kasvoi viime vuonna puuvillan hinta maailmanmarkkinoilla, mikä johti puolestaan ​​puuvillasta valmistettuja vaatteiden hinnannousuun. Hintatakuu pysäyttää useiden tällaisten tuotteiden hinnakasvu Prisman myymälöissä.

Viime vuonna hinnat nousivat Virossa keskimäärin 5 %. Nopeimmin kasvoi kuitenkin elintarvikkeiden ja alkoholittomien juomien hintataso, aina tarvitse 10 %. «Nyt kun kasvaa sekä lämmitys, sähkö ja muut hinnat yritämme auttaa edes päivittäistavaroiden hintojen vakautta,» sanoi Lihavainen.

Viime vuonna jäädytti Prisma Peremarket 40 tuotteen hinnat. Kampanjan myötä sai se paljon positiivista palautetta asiakkailta.

Prisma on SOK: lle kuuluva kauppaketju, joka toimii Suomen, Viron, Latvian, Liettuan ja Venäjän markkinoilla.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha