Google Translator

Freelance PHP Developer

Viime vuoden aikana turvafirman G4S BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . käteisosasto käsitteli 9,9 miljardia euroa ja verrattuna 2010 kasvoi  käteisen määrä lähes kaksi prosenttia (9,7 miljardia euroa, 2010).

Koko Virossa sijaitsevasta 830 kpl G4S:n palvelemasta pankkiautomaateista nostettiin viime vuonna ulos 6,9% enemmän rahaa kuin 2010. Verrattuna kruunuaikaan on käsiteltävien kolikoiden osuus on kasvanut lähes 15x.

“On nähtävissä, että ihmiset ovat ottaneet euron käyttöön ja ​​rahaa hallitsevat samat trendit, jotka kruunun aikakaudella. Käteisen rahan käsittelystä numerot heijastavat paljolti yhteiskunnan kulutustottumuksia. Joten vuoden ensimmäiset kuukaudet ovat yleensä hiljaisempia niin kaupassa kuin käteisen käsittelyä – suurempia määriä liikkuu aina kesäisin ja vuoden lopussa “, sanoi johtaja Veiko Vaher. “Kokemuksemme osoittaa, että käteisen käytön määrä on viime vuosina hieman kasvanut ja saman vahvistavat myös Viron Pankin tilastot”, lisäsi Vaher.

G4S:llä on Virossa kolme rahan käsittelykeskusta, jotka sijaitsevat Tallinnassa, Tartossa ja Jõhvissa. Ollessaan sekä valtion että liikepankkien suurin yhteistyökumppani arvokuljetuksiin palvelee se 830 kpl Virossa olevaa pankkiautomaattia ja 150 pankkikonttoria. Käteisen kuljetusta on käyttää noin 430 sen asiakasta.

Palveluyksikön kapasiteetti on enintään 350 000 seteliä ja 500 000 kolikkoa tunnissa.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha