Google Translator

Freelance PHP Developer
Pristis BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . konsolidoitu liikevaihto v 2011 yhdeksän kuukauden aikana on kasvanut 9,4 miljoonaan euroon (147 miljoonaa kruunua) eli 4% ja sen liikevoitto oli 457 000 euroa (7,1 miljoonaa kruunua), yhtiö ilmoitti.
“Olemme kuin Skorpion:n BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . ja Lilto:n BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . fuusioista v 2010 lähtien keskittynyt Pristis:n kaikkien asiakkaiden palvelemiseen laadukkaammin ja kasvuun. Ottaen huomioon, että Viron Turvafirmojen oma unioni ennusti vartioinnin markkinoille vuonna 2011 laskua, olemme vastavirtaan uimareita eli kasvamme markkinoiden heikentymisestä huolimatta “, sanoo hallituksen pj Andres Kiila.
Nopeimmin on kasvanut Pristise liikevaihto Liettuassa, jossa vuosi sitten verrattuna liikevaihto on nyt 16% suurempi. “2010. vuonna tehtyjen muutosten seurauksena olemme saavuttaneet suunnitellut synergiaedut ja kestävän kannattavuuden Pristis:n liiketoiminnasta Baltiassa “.
Pristis Oy on v 1993 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkaille Virossa, Latviassa ja  Liettuassa  vartioinnin, turva- ja kamerasysteemien suunnittelua, asennusta ja vuokrauksen sekä turvapalveluita ja LVI-huoltoa.
Yhtiöllä on kaikkiaan yli 10 000 asiakasta. Pristis on Viron turvallisuuspalvelun markkinoilla 9% markkinaosuudellaan toisella sijalla. Firmassa työskentelee yli 500 työntekijää.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha