Google Translator

Freelance PHP Developer


Kalustekauppaan painottuvan JYSK Eesti BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . vuosipuoliskon liikevaihto kasvoi kuluvan tilikauden maaliskuusta elokuuhun 6,52 miljoonaa euroa – edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna on kasvua 9,4 %.
Firman oman maajohtajansa Kaidi Kasen mukaan oli tämän vuoden kolmannella neljänneksellä eniten ostettuja tuoteryhmiä patjat ja kodintekstiilit, yhtiö ilmoitti.
“JYSKi tärkeimmän tavararyhmän – patjojen myynti kasvoi 53 %. Myös kotitaloustarvikkeita ja kankaita on ostettu viime vuoden kolmannen vuosineljännekseen verrattuna 21 % enemmän “, sanoo johtaja.
Lisäksi, tärkeimpiä tuoteryhmiksi ovat nousseet vielä peitot-tyynyt, vuodevaatteet, puutarha- ja kodintuotteet.
V 2002 Viron markkinoille rantautunella JYSK:llä on nyt avattu kuusi myymälää maassa, joista neljä sijaitsee Tallinnassa, yksi Tartossa ja yksi Pärnussa. Niissä työskentelee yhteensä noin 140 henkilöä.
“Laajennamme asteittain verkostoa myyntiin ja nyt loppusuoralla on JYSK:n e-liikkeen perustaminen, jonka kautta asiakkaat Virossa kotoa käsin voivat tehdä ostoksia”, sanoo maajohtaja.
JYSK on perustettu vuonna 1979, kun Lars Larsen avasi ensimmäisen myymälänsä Tanskassa, jossa myytiin ensin mm tyynyjä. Nykyään toimii ketju jo 32 maassa ja yritys tarjoaa työtä yhteensä 14 000 työntekijälle.
Toim. JYSK soveltaa Viron ja Balttian alueilla liiketoiminnassaan Franchise -mallia ts paikallinen yritys ja sen omistaja kantaa pääriskin toiminnan menestymisestä maassa. Kaikki Viron paikallisliikkeen omistajat (Kristine VilemsoneEdite Skrastina ja Luc Henri Maria Lauwers) ovat kuitenkin maan ulkopuolisia kansalaisia ja Balttian ryhmittymä on asetettu Latvialaisen johdon alaisuuteen.
© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha