Google Translator

Freelance PHP Developer
K-Grupp BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . ja Pristis ilmoittivat, että yhdistävät Viron toiseksi suuremmaksi turvaajaksi nimellä USS Security Eesti AS BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . .
Yrityskaupan arvo on 10 miljoonaa euroa, joka on firman hallituksen puheenjohtajan Urmas Sõõrumaa mukaan Viron markkinoilla huomattava määrä.
“Viime aikoina ei ole paljon liiketoimia, jonka arvo on noin 10 miljoonaa euroa”, hän sanoi tänään lehdistötilaisuudessa.
Pristis AS BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . jatkaa myös toimintaansa omalla tuotemerkillään erityistehtävissään.
Nykyisen K Grupp:n osakepääoman laajentumisen kautta luotiin uusi USS Security Eesti AS, jonka 40% omistamana on Pristis AS.
Yrityksen v2012 liikevaihtoennusteet on 12 miljoonaa euroa ja arvioitu markkinaosuus ensi vuoden loppuun mennessä 25 %. Tällä hetkellä markkinaosuus 18 %.
“Tänään on turvamarkkinat epätasapainossa”, selitti Sõõrumaa.
“Turvallisuuspalvelujen tarjoaminen erityisesti luottamuksen myyntiä ja mitä lähempänä asiakkaalle ovat sen päättäjät, sitä luotettavampi on yritys. Nykyiset suuret päättäjät ovat jääneet asiakkaille kauaksi, mutta omistajien vaikutus ja sitoutuminen on palveluun mielestäni tärkeintä erityisesti pienillä markkinoilla niin kuin Viro. Asiakasläheisyyttä palvelun takana  - juuri sitä me haluamme tarjota. Meidän suuri mahdollisuus on tehdä kaupallisia päätöksiä erityisesti asiakkaan odotuksien mukaan. “
“Uuden tavaramerkin USS Security Viro syntymä on minun toinen tuleminen turvamarkkinoille”, totesi Sõõrumaa.
Toim. Virossa on markkinajohtajana ylivoimaisesti globaali G4S BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . , jonka markkinaosuus on n 58% alan palvelumyynnistä. Tätä vastaan tämä tuore virolaispomo on nyt hehkuttanut kamppailunsa käyntiin todeten mm että globaali toimija myy tappiolla / nollakatteella vain pitääkseen paikalliset asiakkuuteensa.
© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha