Google Translator

Freelance PHP Developer

Kun huonekalujen vähittäismyyjät ilmoittivat Virossa tänä vuonna parantuneista myyntinumeroista, niin huonekalujen  valmistajat auttavat  säilyttämään luottamustaan erityisesti Pohjoismaita kohtaan. Kotimaiseen myyntiin kun ei voi luottaa.

Bellus Furnitur (10229672) BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . partnerin Rolf Relander mukaan jatkuu  markkinoilla hyvin epävarma aika, kriisin myyntiluvuista ei ole päästy pois. ”Varmasti olivat viimeiset kaksi vuotta hermostuneita sekä valmistajille että myyjille”, hän sanoi.

Relander mukaan vaikuttaa kuluttajien käyttäytymiseen kaikki se, mitä tapahtuu ympäri Kreikkaa ja globaalisti. ”Huonekalut kun ei ole välttämätön hankinta,toisin kuten maito ja voi. Jos kuluttajalla ei ole luottamusta, niin hän voi sen ostoa lykätä”, sanoo Relander. Hän lisäsi, että koska Viron osuus heillä on pieni, koskee niitä enemmän se, miten Suomen ja Ruotsin kuluttaja kokee.

Võrumaan huonekaluvalmistaja Sirje (10125470) BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . odottaa 10-20%: n liikevaihdon kasvua. ”Tuotamme Ruotsin markkinoille. Meillä on varma ostaja, jonka myynnin kanssa ei toistaiseksi ole ollut ongelmia ”, sanoo johtaja Allar Toomikin. Yleensä ihmiset kuitenkin hänen mukaansa huonekalujen ostoon varovaisia.

Tallinnassa sijaitsevan Krisling (10098508) BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . pääjohtajan Peeter Valner mukaan tilanne tällä hetkellä 50:50. ”On myönteistä, mutta tekee myös varovaiseksi. Positiivista on se, että paikalliset markkinat ovat tulleet hieman  paremmiksi, ”.Hänen mukaansa luovat seuraavaan vuoteen suuntaa suomalaisten, ruotsalaisten ja norjalaisen talouskasvun ennusteet.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha